top of page
Borreltafel Bistro Calypso

GROEPSDINERS

Reserveren t/m 10p kan via de widget op de website.
Kom je graag bij ons met een groter gezelschap?
Wij bieden diverse heerlijke opties zoals Shared Dining (11-50 personen), een Buffet (50-100 personen) of een Borreltafel (11-100 personen).

Op maandagen t/m donderdagen behoren besloten feesten ook tot de mogelijkheden!

Neem contact met ons op over de mogelijkheden via ons contactformulier of via info@bistrocalypso.nl.
We kijken er naar uit om voor jullie te mogen zorgen!

Wat onze gasten zeggen over Shared Dining:

"Het voorstel voor een shared dinner voor de groep was een prima idee. Dit gaf een heel goed inzicht in de gerechten en zorgde voor afwisseling. Ook is het leuker om te delen in een groep zodat er meer contact wordt gelegd. De kwaliteit van de bediening en van de gerechten was van hoog niveau. Ik denk dat velen nog een keer terug komen met een andere groep of met eigen familie."
- Peter

"Aanrader voor iedereen! zowel vegan als mensen die open staan om eens iets anders te proberen. Wij zijn met een grote groep geweest waar slechts de helft vegan was, maar iedereen was echt enthousiast. De formule voor grote groepen zorgt ervoor dat er voor iedereen wat wils is. Ook dikke punten voor de bediening. Heel vriendelijk en grappig en zorgden er voor dat het een heerlijke avond werd."
- Beau

"Wij hebben hier geborreld en gegeten volgens het concept ‘shared dining’. We hebben heerlijk gegeten en zijn ontzettend vriendelijk geholpen. De sfeer is relaxed, de inrichting is gezellig en het personeel is vriendelijk. Echt een feestje om hier te eten."
- Clémence

bottom of page