top of page

TAPAS DINER VOOR GROEPEN

Kom je met 6 personen of meer dineren? Dan verzorgen wij een Tapas Diner voor jullie! Je kunt kiezen uit 1, 2 of 3 gangen.
Onze chefs stellen een gevarieerd menu samen met veel lekkere gerechten. Zo kun je samen genieten van het beste wat Calypso te bieden heeft. Dus: geen keuzestress, sit back, relax & enjoy.

Reserveren t/m 10p kan met de widget op de website. Kom je met een groter gezelschap? Neem dan contact met ons op over de mogelijkheden via ons contactformulier of via info@bistrocalypso.nl. 

MENU:
 Voorgerecht: Seizoenssoep.
Hoofdgerecht: een uitgebreide selectie van onze specialiteiten (oa: Falafel, sticky mushrooms, kebabwraps, gemarineerde olijven, frietjes, salade.)
Nagerecht: assortiment van onze desserts.


DRANKJES:
Deze kunnen à la carte besteld worden.

PRIJZEN:
1 gang (hoofdgerecht) € 26 pp
2 gangen (voorgerecht plus hoofdgerecht) € 32 pp
2 gangen (hoofdgerecht plus nagerecht) € 32 pp
3 gangen € 38 pp

Wat onze gasten zeggen over ons Tapas diner:

"Het voorstel voor een shared dinner voor de groep was een prima idee. Dit gaf een heel goed inzicht in de gerechten en zorgde voor afwisseling. Ook is het leuker om te delen in een groep zodat er meer contact wordt gelegd. De kwaliteit van de bediening en van de gerechten was van hoog niveau. Ik denk dat velen nog een keer terug komen met een andere groep of met eigen familie."
- Peter

"Aanrader voor iedereen! zowel vegan als mensen die open staan om eens iets anders te proberen. Wij zijn met een grote groep geweest waar slechts de helft vegan was, maar iedereen was echt enthousiast. De formule voor grote groepen zorgt ervoor dat er voor iedereen wat wils is. Ook dikke punten voor de bediening. Heel vriendelijk en grappig en zorgden er voor dat het een heerlijke avond werd."
- Beau

"We hebben met 7 personen genoten van shared dining. Niet iedereen was gewend aan plantaardig eten, maar er was voor iedereen wat lekkers. Bijzonder lekker de champignons, friet met stoofvlees, pizza met olijven en brownies met ananas. Bediening was heel attent en vriendelijk . Ook fijn dat er standaard water op tafel staat."
- Sandra

"Wij hebben met een groep van 8 personen hier geborreld en gegeten volgens het concept ‘shared dining’. We hebben heerlijk gegeten en zijn ontzettend vriendelijk geholpen. De sfeer is relaxed, de inrichting is gezellig en het personeel is vriendelijk. Echt een feestje om hier te eten."
- Clémence

bottom of page